Том Холанд има завидно чувство за хумор. На въпроса коя е

...
Том Холанд има завидно чувство за хумор. На въпроса коя е
Коментари Харесай

Голяма холивудска звезда изригна гневно. Ето за какво порица феновете


Том Холанд има забележително възприятие за комизъм. На въпроса коя е мечтаната роля за него да вземем за пример, той не показва тази на Спайдър-мен или някой различен супергерой. Вместо това се майтапи, че мечтае да изиграе някой персонаж в реклама на прахуляк за пране Tide - от тези, които не могат да повярват какъв брой е бяло прането.

" Съжалявам, че загатнах съответен бранд. Бих го направил за всеки прахуляк за пране ", продължава с бъзиците Холанд за онлайн изданието Hard Drive. Актьорът обаче по никакъв начин не е толкоз остроумен, щом стане въпрос за растежа му. Холанд е висок 1,68 метра и има единствено една молба, която изрича на глас пред Hard Drive - да спрат да го наскърбяват за височината му.
-->
Той акцентира, че няма какво да направи тъкмо за растежа си, с цел да го промени, по тази причина е най-разумно публиката да го одобри подобен, какъвто е.

Това не е първият път, в който Холанд се пробва да отклони диалога от височината си. Миналата година в шоуто на Греъм Нортън водещият повдигна въпроса, че гаджето на артиста - колежката му Зендая - е с съвсем 6 сантиметра по-висока.  " Хората ме питат по какъв начин се целуваме и ми споделят, че несъмнено е пъклен мъчно ", прям е Холанд. Той назовава сходни изводи " искрено глупави " и прецизира, че по негово мнение разликата в растежа не е " чак толкоз огромна ". " Въпросите към височината ми са неуместни ", уверен е Том. 

Нещо повече, той не крие, че по време на кастингите за " Спайдър-мен: Няма път към дома ", всички актриси са били по-високи от него.  " Вярно е, много съм невисок. Но режисьорът Джон Уотс ме нае все пак и съгласно мен с решението си искаше да разбие стандартите ", споделя Холанд за Греъм Нортън.

Зендая на собствен ред декларира, че също не вижда проблем в разликата във височините и разкрива, че в фамилията ѝ майка ѝ също е по-висока от татко ѝ. " Не го намирам за проблем, израснала съм в такова семейство ", прибавя звездата от " Еуфория ". Холанд акцентира и някои преимущества на ниския си растеж, като показва, че някои каскади са по-лесни за осъществяване от по-ниски мъже.

Освен това държи да напомни и че негови сътрудници като колегата му в Uncharted - Марк Уолбърг - също са с растеж към 1,70 м., пише webcafe.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР